Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pivovar Cvikov otevírá festivalovou sezónu Vypsanou fixou

PR článek

Skvělá muzika, dobré pivo a krásný areál Pivovaru Cvikov. To je Zeleňák fest, který na Českolipsku otevírá sezónu festivalů pod širým nebem. Letošní, již 4. ročník, proběhne v sobotu 26. května, začínáme už od 15 hodin. Těšit se můžete na hvězdy domácí rock punkové scény Jaksi Taksi, UDG a Vypsanou fixu, sestavu celorepublikově známých kapel pak doplní místní kapela Green pig. Vstupenky jsou nyní za 250 korun, koupit je můžete v restauraci Sladovna v Pivovaru Cvikov nebo v prodejně Jakub v Novém Boru.

Zeleňák fest se od začátku nese v duchu hesla dobré pití a skvělá muzika patří k sobě. Během předchozích ročníků tak na festivalu vystoupily Ready Kirken, Wohnout, Buty, Rybičky 48 nebo Arakain. Letošní sestava kapel, k jejichž fanouškům se řadí jak teenageři, tak rockový příznivci starších ročníků, pak nastavenou laťku rozhodně nesnižuje.

Kromě oblíbených kapel se pak návštěvníci mohou těšit na příjemný areál pivovaru. Pokud nebudete pod jevištěm křepčit na muziku, můžete se schovat do restaurace Sladovna nebo pivovarské Stodoly a dát si některé z našich cvikovských piv, cvikovskou limonádu nebo ochutnat některou z našich festivalových pochoutek.

S koupí vstupenky tak neváhejte, od 21. května a na místě bude totiž k dostání za 280 korun.

Štítky pivovar, Pivovar Cvikov, festival, Vypsaná fiXa, Zeleňák Fest, hudební skupina, okres Česká Lípa, Nový Bor, restaurace, vstupenka, Rybičky 48, pivo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pivovar Cvikov otevírá festivalovou sezónu Vypsanou fixou  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.