Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hasičská fontána ve Sloupu v Čechách! Senzace nejen pro fotografy

Sloupské hasičské slavnosti přivítají v sobotu 26. května od 22 hodin sto dvacet hasičů z jednadvaceti hasičských sborů za účelem generální zkoušky hasičské fontány. K vidění tak bude světelný koncert a vodní balet.

Radvanecký rybník je největší sloupskou vodní plochou a proto není divu, že se akce odehraje právě zde. „Hasiči Libereckého kraje si tak budou moci vyzkoušet, co je čeká v Praze o týden později,“ oznámila tisková mluvčí Hasičského záchranného sboru pro Liberecký kraj Pavlína Bílková.

Hasiči společnými silami vytvoří za doprovodu hymny České republiky, symfonické básně Vltava z cyklu Má Vlast nebo Slovanských tanců, hasičskou fontánu. Tu budou doprovázet i nejrůznější světelné efekty. Návštěvníci se tak můžou těšit na nevšední zhruba dvacetiminutový zážitek s malým ohňostrojem na závěr. 

Praha

Na ostro pak fontána vystříkne 2. června v našem halvním městě ve 22 hodin na Rašínově a Hořejším nábřeží mezi Jiráskovým a Palackého mostem, kde se sejde přes tisíc hasičů z celé České Republiky.

Foto HZSLK

Štítky Sloup v Čechách, hasiči, fontána, Česko, Praha, Liberecký kraj, koncert, slavnost, Hasičský záchranný sbor, fotograf, Má vlast, Vltava, Rašín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasičská fontána ve Sloupu v Čechách! Senzace nejen pro fotografy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.