Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Železnobrodský jarmark klepe na dveře. Co čeká návštěvníky letos?

Město Železný Brod ožije k večeru v pátek 8. června. Už z dálky budou patrná světla pouťových atrakcí a vzduchem se bude linout vůně jarmarečních jídel. Vyhlášené trhy, které se v Železňáku konají již po mnoho let, budou k vidění až do neděle 10. června.

Tradiční železnobrodský jarmark se každoročně těší velké návštěvnosti. Za pouťovými atrakcemi a trhovým sortimentem se sjedou lidé nejen z celého Libereckého kraje. Chybět nebudou ani ukázky dobových řemesel či hudební doprovod a divadla pro ty nejmenší.

Program

Akci odstartuje v pátek 8. června v 17:30 pop-rocková kapela Těsně Vedle, následovat budou oldies hity a záverem zahrají DJ Mastník & Hoření.

Sobota začne už v dopoledních hodinách slavnostním předáním jarmarečních práv. Hlavní dění se posléze přesune na Malé náměstí, kde v průběhu dne vystoupí například kapela Broďanka, Jakub Děkan, pěvecký sbor Řetízek nebo německá rocková kapela Hörstreich.

Neděla bude patřit Staropražským písním, které se rozezní v 11 hodin. Kolem jedné hodiny pak zazpívá jablonecká skupina Ladybirds. Zakončení letošního jarmarku bude ve znamení železnobrodské kapely s názvem Voliéra.

Foto pixabay.com

Štítky Liberecký kraj, Jablonecko, Železný Brod, jarmark, 2018, hudební skupina, pouťová atrakce, Jakub Děkan, Mastník, divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Železnobrodský jarmark klepe na dveře. Co čeká návštěvníky letos?  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.