Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Hejnické slavnosti přivítají Davida Kollera a pomohou Elišce. Vyhrajte vstupenky

PR článek

Další ročník Hejnických slavností se kvapem blíží, už o víkendu 30. června a 1. července se do podhůří Jizerských hor sjedou tisíce lidí kvůli řemeslnému jarmarku, pouti i ohňostroji a také hudebním hvězdám v čele s Davidem Kollerem. Liberecká Drbna si pro dva z vás připravila po dvou vstupenkách.

Hejnice se opět na dva dny mění z ospalého městečka na centrum Libereckého kraje. Nabitý kulturní program v centrální části před areálem Baziliky a MCDO (bývalým hotelem Perun) s velikým ohňostrojem, kolotočářskými atrakcemi a stánkovým prodejem v ulicích je doplněný o řemeslný jarmark před kostelem.

„Postupem jednotlivých ročníků se tato akce změnila v městské počuťové slavnosti spojené s hudebním festivalem, který v tomto malebném podhůří Jizerských hor má jistě neopakovatelnou atmosféru,“ říká starosta města a pořadatel akce Jaroslav Demčák.

Hejnické slavnosti také každoročně pomáhají, tento ročník bude spojen s charitativní podporou Elišky, slečny z nedalekého Nového Města pod Smrkem. „Eliška neměla v životě tolik štěstíčka jako my všichni kolem. Všichni tak budeme moci přispět na dobrou věc jakou je pořízení polohovacího lehátka, které přispěje k pooperační rehabilitaci,“ dodal starosta.

V Hejnicích letos zahraje David Koller, Petr Spálený, Marek Ztracený nebo Pokáč. Vstupenky na sobotní hudební hlavní program stojí v předprodeji 250 a na místě 300 korun. Pro dva z vás tu máme dvě vstupenky. Stačí odpovědět na soutěžní otázku níže, v úterý pak vyhlásíme vítěze.

Vítězem vstupenek se stává Andrea Zvěřinová a Petra Syslová. Gratulujeme

Štítky Hejnické slavnosti, Hejnice, David Koller, soutěž, vstupenka, slavnost, Jizerské hory, Drbna.cz, Jaroslav Demčák, Liberecký kraj, Petr Spálený, Marek Ztracený

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Hejnické slavnosti přivítají Davida Kollera a pomohou Elišce. Vyhrajte vstupenky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.