Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hlasujte o nejlepší stavbu století i roku

Až do 21. září můžete hlasovat a vybírat tu nejlepší stavbu století Libereckého kraje. V anketě je více než padesát staveb, které byly vybudovány od roku 1918. Zároveň se můžete zúčastnit hlasování o cenu Sympatie občanů Liberecka v rámci 14. ročníku soutěže Stavba roku Libereckého kraje.

Anketa s názvem Stavba století je vytvořena v rámci 100. výročí založení samostatné republiky. Mezi pětapadesáti stavbami, jsou například vodní elektrátna pod Spálovem u Semil, lanovka na Ještěď, lázně Františka Josefa I. nebo vysokoškolské koleje Technické univerzity v Liberci.

Do ceny Sympatie je pak přihlášeno celkem deset staveb. Svůj hlas můžete věnovat například cyklostezce mezi Novým Borem a Svorem, zrekonstruované parky v Turnově nebo moderní bytový dům Staré Splavy.

Hlasovat můžete na stránkách www.stavbarokulibereckehokraje.cz. Výsledky budou vyhlášeny 9. října v liberecké Galerii Lázně.

Foto Liberecký kraj

Štítky Stavba roku, stavba století, Liberecký kraj, soutěž, anketa, František Josef I., Technická univerzita v Liberci, Semily, Spálov, Nový Bor, Turnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hlasujte o nejlepší stavbu století i roku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.