Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Podílejte se na vzpomínkách na Jizerky

Agentura ochrany přírody a krajiny České republiky (AOPK ČR) aktuálně připravuje fotoalbum u příležitosti 50. výročí založení Správy CHKO Jizerské hory. Nejlepší snímky budou v říjnu vystaveny v Krajské vědecké knihovně v Liberci.

Pokud máte doma nějakou pěknou vzpomínku na výlety, dovolené nebo procházky v Jizerkách, podělte se o ně. Může se jednat o fotografie nebo video a to jak současné, tak historické. 

Z vybraných snímků vznikne fotoalbum, které si budete moci prohlédnout v Krajské a vědecké knihovně a následně vyrazí na putovní výstavu po jizerskohorkých městech a obcích. 

Snímky i záběry se odevzdávají v elektronické podobě do konce srpna na adresu liberecko@nature.cz nebo na datovém nosiči v sídle AOPK v Liberci. Bližší informace naleznete na stránkách www.jizerskehory.ochranaprirody.cz.

Foto jizerske-hory.cz, AOPK ČR

Štítky Jizerské hory, výstava, vzpomínky, historie, fotografie, video, Liberec, Agentura ochrany přírody a krajiny České republiky, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podílejte se na vzpomínkách na Jizerky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.