Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tento týden si děti v Liberci užijí divadelní pohádky

Od dnešního dne až do pátku se v Lidových sadech koná akce Týden s pohádkou. Pro malé i velké je připraveno celkem pět pohádkových představení.

Veškerá představení proběhnou v zahradě Lidových sadů vždy od 16 hodin. Dnes tak můžete zavítat na známou pohádku Jak šel Honza do světa v podání divadla Na Cestě. To představí i úterní hru O Plaváčkovi, který se pokusí získat tři zlaté vlasy děda Vševěda.

O středeční představení se postará divadlo Krtek s vystoupením Cirkus plný pohádek. Zde se do akce zapojí i sami diváci, jelikož pohádky se odvíjí od tří náhodných slov z obecenstva. Nikdo tedy neví, jaký příběh herci vymyslí.

Ruda Hancvencl ve čtvrtek uvede pohádku V jednom lese, v jednom domku. Jedná se o moderně upravené známé pohádky. Toto představení je určené pro děti od 8 let.Týden zakončí představení Jakoukovo splnění přání v podání divadla Damúza. 

Vstupné na představení činí 50 korun pro děti od 3 let a 30 korun pro dospělé. Návštěvníci, kteří ten den navštívili ZOO a prokážou se vstupenkou, mají vstupné pouze za 20 korun. 

Foto itrebon.cz

Štítky kultura, divadlo, Liberec, Lidové sady, pohádka, představení, Krteček, sad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tento týden si děti v Liberci užijí divadelní pohádky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.