Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Socha jezdce se od radnice přesune do Vratislavic. Náměstí obsadí filmaři

Bronzová socha jezdce se v pátek na měsíc přestěhuje od radnice do parku ve Vratislavicích nad Nisou. Benešák totiž v září bude z velké části patřit filmařům, kteří tu budou natáčet americký velkofilm. Po skončení natáčení se jezdec opět vrátí na nároží historické radnice.

Natáčení začne v polovině září, několik dní budou filmaři potřebovat na přípravu. Natáčet se pak bude čtyři dny. Produkce filmu sháněla stovky lidí na davové scény, které se budou natáčet především po setmění a přes noc. Film má neoficiální název Bosco, mělo by ale jít o pokračování Spider Mana a do Liberce mají dorazit herecké hvězdy.

Socha jezdce se na náměstí po natáčení opět vrátí, ve vratislavickém parku bude měsíc. Sochy u radnice se v pravidelných intervalech střídají už od roku 2005.

Autoři | Foto MML

Štítky socha, Vratislavice, jezdec, natáčení, Liberec, film, Bosco, Spider Man, radnice, filmař, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Socha jezdce se od radnice přesune do Vratislavic. Náměstí obsadí filmaři  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.