Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Velký knižní čtvrtek u Fryče. Číst se bude z patnácti novinek, otevře se už o půlnoci

Patnáct nových knih toho nejlepšího čtení pro letošní podzim přináší Velký knižní čtvrtek v knihkupectví u Fryče v liberecké Pražské ulici. Ti největší nedočkavci mohou dorazit už o půlnoci, pro studenty je pak ideální snídaně, která začíná už v sedm ráno.

Po jarním Velkém knižním čtvrtku, kdy se nečekaným hitem stala kniha Leoše Palána Raději zešílet v divočině o šumavských samotářích, očekávají čtenáři podzimní čtvrtek s velkým napětím. Která kniha bude tím hlavním hitem, o který se čtenáři přetahují a tiskárna nestíhá dotiskovat další?

Některé knihy jsou v odhadu obliby na jistotu: nový titul z řady Aristokratka, novinka od Elleny Ferrante, ale pak jsou tu i další - nová kniha o T.G.M. od Pavla Kosatíka, kniha válečných reporáží, kterou napsal Jakub Szántó, román o Exuperym...

Knihkupectví Fryč pravidelně zpříjemňuje Velké knižní čtvrtky slevou mimořádnou slevou 15% a různými překvapeními. „Letos to bude především mimořádná otevírací doba, která je připravena hned pro tři typy čtenářů,“ říká knihkupec Martin Fryč.

Otevírá se už hned o půlnoci, kdy mohou dorazit nedočkaví čtenáři. Ráno pak již od 7 hodin snídaně v knihkupectví - připraveno bude něco dobrého. „Tuto hodinu ocení zvláště ti, kdo si velkočtvrteční knihy mohou pak číst pod lavicí nebo potajmu v práci... Obvinění ze snížené produktivity libereckých podniků a úřadů předem odmítáme,“ dodává Fryč.

Zavírací doba bude tentokrát výrazně prodloužena, otevřeno bude minimálně do devíti večer. „Bude víno a čas na povídání a probírání velkočtvrtečních novinek. Možná přijde i muzikant,“ uzavírá knihkupec.

Všechny novinky najdete tady

Autoři | Foto Knihkupectví Fryč

Štítky Velký knižní čtvrtek, Fryč, knihkupectví Fryč, kniha, snídaně, Pavel Kosatík, Jakub Szántó

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velký knižní čtvrtek u Fryče. Číst se bude z patnácti novinek, otevře se už o půlnoci  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.