Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Benefice v oldřichovské Besedě podpoří Karolínku. Tu o prázdninách v Mníšku srazilo auto

Poslechnout si dobrou muziku a ještě přispět na dobrou věc. To je cíl benefice, která proběhne už tuto sobotu v sále Beseda v Oldřichově v Hájích. Výtěžek z koncertu půjde na malou Karolínku, kterou koncem července srazilo v Mníšku auto a ona utrpěla vážná zranění, ze kterých se dosud léčí.

Devítiletá dívka měla nehodu 26. července, v kritickém stavu ji do nemocnice transportoval vrtulník. A v nemocnici je dosud, částečně ochrnula a čeká ji ještě operace hlavy. A tak se hodí každá koruna, protože dívku vychovává samotná maminka, která s ní v nemocnici tráví veškerý čas.

Jako první s pomocí přišla škola, kam Karolínka chodí, ZŠ Oblačná zřídila transparentní účet, kam může každý posílat peníze.

Další prostředky se vyberou na sobotním koncertu, kde zahrají například RAIN, nebo revival Joea Satrianiho a vystoupí i žáci školy v Mníšku nebo Oblačná.

Vstupné na koncert je 150 korun, všichni vystupující hrají bez nároku na honorář, celý výtěžek tak půjde pro Karolínku. První vystoupení je na programu ve 14.30, poslední kapela zahraje ve 22 hodin.

Autoři | Foto

Štítky benefice, Karolínka, Beseda, Oldřichov, koncert, Mníšek nad Hnilcom, nemocnice, Oldřichov v Hájích, Joe Satriani

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Benefice v oldřichovské Besedě podpoří Karolínku. Tu o prázdninách v Mníšku srazilo auto  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.