Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Po Spidermanovi zavítal do Liberce i Superman

Nejen Spidermana zlákalo město pod Ještědem, město si zřejmě oblíbil i další superhrdina. Alespoň je tomu tak v novém klipu liberecké kapely Meredith Hunter. Nový singl má jednoduchý název Superman.

Klip k aktuální novince vznikal v průběhu srpna a září na různých lokalitách Liberce převážně v nočních hodinách. Superhrdina se v něm mimojiné prohání po ulici 5. května na stylovém elektrokole.

„Nejvíc „legrace“jsme si užili při natáčení nočních scén  před libereckým muzeem, správné načasování scény mezi projíždějící tramvaje a chodce byl celkem rébus,“ říká basák kapely Petr, jinak povoláním zubní technik.

V klipu jehož poselstvím je pocta lidem s odvahou postavit se bezpráví a bojovat za lepší svět uvidíte i opravdové hrdiny naší historie.

Liberecká kapela Meredith Hunter patří již k regionálním rockovým stálicím a tento rok jste ji mohli spatřit mimojiné na festivalu Léto Fest nebo JBC Fest. Klip měl premiéru 28.října na kanálu Youtube.

Tisková zpráva | Foto Meredith Hunter

Štítky Meredith Hunter, Superman, videoklip, Spider-Man, hudební skupina, Liberec, Ještěd, YouTube

VIDEO: Po Spidermanovi zavítal do Liberce i Superman  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.