Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Do Liberce zavítá autor metody RUŠ Karel Nejedlý

V Krajské vědecké knihovně můžete přesně za týden potkat autora metody RUŠ, která pracuje s lidským podvědomím. Karel Nejedlý patří mezi známé terapeuty, a jeho pomoc vyhledaly již stovky lidí.

Myšlenka pomáhat druhým dovedla autora až k vytvoření této metody. „Moje vize je taková, že se nikdo nemusí trápit,“ uvádí na svém webu Karel Nejedlý. Zkratka RUŠ znamená rychlá, účinnná a šetrná zmena skutečnosti. 

Za pomocí RUŠky vám terapeut může ulevit nejen od psychických, ale i fyzických problémů. Nezáleží na tom, zda vás trápí problémy v práci, vztazích nebo kdekoli jinde. Může se i stát, že jste zažili nějaké truma, například dopravní nehodu. I s takovými následky dokáže Karel Nejedlý pracovat. Dokonce ani nezáleží jestli se to stalo před týdnem nebo před dvaceti lety.

Pokud vás tato metoda zaujala, můžete ve středu zavítat do Krajské vědecké knihovny na přednášku, která začíná v 18 hodin. Pro velký zájem je nutné se předem rezervovat u Aleny Boukalové na e-mailu alenatu@seznam.cz nebo na telefonním čísle 604 782 981.

Foto metodarus.cz

Štítky ruš, knihovna, kultura, přednáška, Karel Nejedlý, Liberec

Do Liberce zavítá autor metody RUŠ Karel Nejedlý  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.