Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Do liberecké knihovny přijede na debatu youtuber Kovy a novinář Jindřich Šídlo

Youtuber Kovy alias Karel Kovář, tvůrce parodií, ale také videí, která se zabývají volbami či politikou, a novinář Jindřich Šídlo, kterého můžeme znát z pořadu „Šťastné pondělí”, přijedou ve středu 9. ledna 2019 do Krajské vědecké knihovny v Liberci na debatu„Sociální sítě a politika”.

Debata se bude zabývat sociálními sítěmi a jejich využitím zejména v politice. Sociální sítě využívá přibližně 600 milionů lidí a díky sociálním sítím má člověk veliké možnosti, ať už se to týká psaní názorů a nebo sdílení kdovíjakých soutěži či článků. Možnosti, jak využívat sociální sítě, jsou nekonečné. Být aktivní na sociálních síti je nyní populární i mezi politiky.

Na debatu do Liberce je pozval Parlament mladých Liberec ve spolupráci s Krajskou vědeckou knihovnou Liberec. Vše bude probíhat ve 2. patře knihovny ve Velkém konferenčním sále od 16:30 do 18:00. „Sociální sítě si podmanily svět, našim cílem je přiblížit mladým lidem politiku a ukázat jim, jaký může mít vliv a využití její šíření na sociálních sítí“ řekla členka Parlamentu mladých Tereza Isabella Matějovská.

Tisková zpráva

Štítky debata, knihovna, Liberec, Šídlo, Kovy, sociální síť, Jindřich Šídlo, politika

Do liberecké knihovny přijede na debatu youtuber Kovy a novinář Jindřich Šídlo  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.