Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na benefičním koncertu pro Dragu vystoupí Těla i Ondřej Ruml

Jistě vám nemusíme připomínat tragický osud, který na Vánoce postihl rodinu z Dlouhého Mostu. Tehdy mladá maminka s třemi dětmi přišla o manžela, partnera, přítele i oporu. Partě kamarádů ale osud rodiny není lhostejný. Rozjeli veřejnou sbírku a nyní připravují koncert.

Osud zasáhl tisíce lidí. Široké veřejnosti se příběh dotkl přímo u srdce. A jak popisují blízcí přátelé rodiny, zvedla se nebývalá vlna solidarity. Skrze Nadační fond pomoci Karla Janečka se pro Dragu a její děti podařilo vybrat již více než milion a půl, k dnešnímu dni konkrétně 1 657 514 korun. 

Podle původních plánů přitom chtěli organizátoři sbírky dosáhnout na hranici 111 tisíc korun, které by rodině pomohly na běžný chod po dobu zhruba čtyř měsíců. Ani tak ale snaha lidí, kterým na mamince s dětmi z Liberecka záleží, nekončí. Na příští týden připravili koncert.

Psali jsme: Při cestě k babičce na Vánoce měli nehodu. Tatínek nepřežil, maminka zůstala se třemi dětmi sama

Kdy a kde? Benefiční koncert pro Dragu můžete podpořit svou účastí příští středu od 19:30 v Kulturním centru 101010 ve Vratislavicích.

„Podpořit paní Dragu svým koncertem se rozhodli skvělí interpreti a to Ondřej Ruml a Václav Tobrman, skupina Těla a Podještědská hudební společnost,“ komentuje za organizátory koncertu Anna Provazníková a jak uvádí, svou návštěvou lidé nejen podpoří dobrou věc, ale také si užijí parádní večer s příjemnou hudbou.

Foto Organizátoři koncertu

Štítky koncert, Benefiční koncert pro Dragu, Vratislavice, kultura, Kulturní centrum 101010, rodina, Ondřej Ruml, Vánoce, Dlouhý Most, Karel Janeček, Liberecký kraj

Na benefičním koncertu pro Dragu vystoupí Těla i Ondřej Ruml  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.