Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Žít to bude v Bunkru, dorazí Lanugo nebo Poletíme?

Pojď si užít víkend... Ale jakože fakt! Následující dny totiž nabídnou nadupanej odvaz, ale najde se i pár akcí pro rodiny s dětmi.

Slyšel si někdy Pipes and Pints? Jestli jo, tak je jasný, že už máš lístek na jejich zítřejší koncert v libereckém Bunkru. Těm, co tuhle nadupanou kapelu plnou trochu umělců a hodně bláznů, doporučuju jejich koncert rozhodně neminout. Ať už se vám bude líbit nebo třeba ne, rozhodně na vás zapůsobí. Takže zítra ve 21 v Bunkru se můžete těšit na Pipes and Pints a Mr Loco jako hosta.

Lanugo Na Rampě

V jabloneckém klubu Na Rampě si tentokrát o víkendu odpočinou, za to dnes se tam nudit nebudou. Vystoupí zde totiž skupina Lanugo. Těžko jejich žánr vymezit. „Nadžánrové seskupení hrající moderní pop, jazz a soul s jemnými doteky elektroniky,“ popsala skupinu vedoucí klubu Milena Bauerová. Takže asi tak. Jejich písničky jsou pohodové a zároveň plné energie. Začíná se ve 20 hodin.

Sobotní večer nabídne v Jablonci i něco pro tvrďáky. Do zdejšího klubu Woko přijedou „zarámusit“ Debustrol, DWTk a Perseid. Návštěvníci se rozhodně mají na co těšit. Party začíná tradičně ve 20 hodin.

Poletíme. Jako na dovču? No neurazila bych se. Ale tentokrát jde o Poletíme? Che to tour! Originální, ale opravu originální skupina přijede zítra do libereckého klubu Warehouse. A od osmi večer to rozbalí. „Má milá, má milá, ty si zase vopilá...“ „Běž dál za každou zatáčkou, můžeš potkat knedlík s omáčkou...“ Nevěříš, že tohle jsou texty jejich písniček? Přesvědč se na vlastní oči a uši.

Další masopusty

Ani masopusty ještě nejsou u konce. Takže ještě neuklízejte masky. Nebo pokud jste je ještě nevytáhli, je nejvyšší čas je oprášit, obléct a vyrazit. Do průvodu se můžete zapojit třeba při zítřejším Ostašovském masopustu, kde nebude chybět soud s kobylou, soutěž o nejhezčí masku u pravá zabijačka. Sraz je v pravé poledne u kostela sv. Vojtěcha v Ostašově.

Znáte písničku Pán kožichů? Kdo vás jako první při takovém názvu napadne. Je to tak, autorem je Leoš Mareš, který dneska vystoupí v BB Club v Babylonu. Do své show ale pravděpodobně zapojí spíše novější hity. Leošovi očividně energie vůbec nechybí. Během večera si totiž střihne tři hodinové koncerty za sebou. První od 21, poslední od 23 hodin.

Kvadriatlon v Bědřichově

Koncerty tě neberou a raději trávíš čas na českém vzduchu? Což takhle dát si... ČEZ Handy Kvadriatlon na Bedřichově. Stačí mít toho správného parťáka a společně vyrazit vstříc střelbě, běhu, sprintu a skicrossu. A tou druhou součástí týmu může být člověk, osoba s handicapem i pejsek. Navíc při střelbě z laserové biatlonové malorážky si budete připadat jako Boušek nebo Makula. Připraven je i dětský závod.

No a další masopustní veselici si můžete užít na Masopustu na Vísecké rychtě v Kravařích na Českolipsku. Dojde na pohřbívání basy, ukázku řemesel, ochutnávku řeznických specialit. Zábavu si můžete užívat celý den, akce trvá od 10 do 16 hodin.

Autoři | Foto Pipes and Pints/Facebook

Štítky kultura, tipy na víkend, kulturní přehled, kocert, opevnění, Poletíme?, masopust, koncert, Perseidy, ČEZ, Vísecká rychta, Leoš Mareš

TIPY NA VÍKEND: Žít to bude v Bunkru, dorazí Lanugo nebo Poletíme?  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.