Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Horkýže slíže, Komáři se ženili nebo bazar vinylů

O víkendu můžete vyrazit třeba do Bedřichova na Den Jizerské magistrály nebo na některý z koncertů. Odpočinout si a zároveň se pobavit můžete i u nějaké pohádky.

Skupina Horkýže slíže přijíždí do libereckého klubu Bunkr. A to hned na dvojkoncert v rámci Doubletour 2019. Poslechnout si je tak můžete nejen dnes, ale také zítra! Koncert začíná oba dny ve 21 hodin.

Zahálet nebude ani klub Warehouse, kde vystoupí David Stypka & Bandjeez. Hudbu plnou folku, rocku i jazzu si můžete užít od 20 hodin.

Do Kina Varšava by měli zítra zamířit všichni milovníci vinylových desek. V rámci Vintage Vinyl Bazar se zde totiž sejdou všichni fanoušci a příznivci gramofonových desek, ale také CD. Akce se zúčastní prodejci z celé republiky. 

Tradiční nedělní pohádky v Knihkupectví Fryč tuto neděli od 16 hodin nabídne Pletené pohádky v podání Čmukařů z Turnova.

Jestli se chcete trochu rozhýbat, zamiřte v sobotu večer od 19 hodin do Lidových sadů a v rámci Tančírny si užívejte standardní i latinsko-americké tance pod vedením tanečního mistra Vlastimila Čermáka.

Na bláznivou komedii o komárovi Zdendovi zve Naivní divadlo. Představení Komáři se ženili aneb Ze života obtížného hmyzu začne zítra od 10 hodin a rozhodně vás pobaví. Děti se tak na prknech divadla setkají nejen s komáry, ale také s blechami, ovády i obávanými klíšťaty.

V neděli si navíc můžete užít Den Jizerské magistrály na Bedřichově. Uvidíte nejen techniku, kterou magistrála využívá pro úpravu tratí, ale připraven bude i bohatý program v podobě biatlonové střelnice či závodního kruhu pro děti

Foto pixabay.com

Štítky kultura, kulturní přehled, akce, tipy na víkend, pohádka, Bedřichov, Jizerská magistrála, David Stypka, koncert, bazar, Varšava, Naivní divadlo, Turnov

TIPY NA VÍKEND: Horkýže slíže, Komáři se ženili nebo bazar vinylů  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.