Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Charitativní přehlídka podpoří celorepublikový program Feliti kastruje

Když se spojí Vobchůdek Koza v Mimoni a českolipský atelier DoGala, vznikne úžasná módní přehlídka Když se hodí Koza Do Gala. Výtěžek z přehlídky navíc podpoří dobrou věc.

Atelier DoGala se specializuje na originální pletenou módy, kterou si budete moci do syta užít právě na zmiňované přehlídce. „Návštěvníci uvidí například pletené šaty, ponča, čepice, svetry, a co je velká výhoda –​ na modelkách, které jsou jako vy,“ uvádí majitelka atelieru DoGala Marie Prokopová. Program je ale mnohem pestřejší. 

Přehlídka proběhne v neděli 17. března od 13 hodin v secesní Ville Hrdlička v České Lípě.

K vidění budou i výrobky místních umělců. „Na akci nebudou chybět domácí perníčky a med, výborné domácí marmelády nebo výrobky z papíru vytvořené technikou quilling a přírodní mýdla. Zároveň si návštěvníci mohou nechat poradit s líčením od profesionální vizážistky nebo si vyzkoušet bižuterii,“ vysvětluje podnikatelka Kamila Dvořáková.

Dalším oživeném bude ukázka ohnivého španělského tance v podání Taneční školy Flamenco al Norte. „Vstupné je dobrovolné a celý jeho výtěžek bude věnován na podporu celorepublikového programu kastrace a krmení toulavých koček Feliti kastruje,“ dodává Dvořáková.

Celorepublikový projekt Feliti kastruje se zaměřuje jak na osvětu týkající se problematiky množících se koček, tak na samotné kastrace a krmení toulavých koček. Projekt pomáhá zejména na místech, kde se kočky nekontrolovatelně množí a také lidem, kteří na kastraci svých koček nemají dostatek financí.

Autoři | Foto Když se Koza hodí DoGala

Štítky módní přehlídka, kastrace, kočky, DoGala, Vobchůdek, Českolipsko, kočka, Mimoň, ateliér, Česká Lípa

Charitativní přehlídka podpoří celorepublikový program Feliti kastruje  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.