Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Liberci se chystá natáčení seriálu s Kylem MacLachlanem a Sofií Helin. Hledá se kompars

Produkční společnost Cinenord Company připravuje seriál Atlantic Crossing. Příběh norské korunní princezny Marty Švédské během druhé světové války se bude natáčet už příští týden v Liberci. A hledají se komparsisté.

Atlantic Crossing slibuje zajímavé obsazení, čeští diváci budou znát Kyla MacLachlana, známého z řady seriálů od Twin Peaks přes Sex ve městě až po Zoufalé manželky. A roli Marty získala Sofia Helin alias Sara Norgren z seriálu Broen (Most)

Seriál se odehrává ve druhé světové válce a sleduje příběh norské korunní princezny Marty, která podle anotace bojuje za svou novou zemi a také manželství s princem Olafem V.


Natáčet se v Liberci bude příští týden, filmové lokace jsou vytipovány na nádraží, v galerii a také před radnicí.

Stále se hledají komparsisté, a to muži i ženy. Honorář za jeden natáčecí den je tisíc korun, volné jsou ještě asi dvě desítky míst.

Autoři | Foto Město Liberec

Štítky Atlantic Crossing, Sofia Helin, Kyle MacLachlan, natáčení, seriál, Liberec, Sofia Helinová, Marta Švédská, druhá světová válka, Olaf V., Zoufalé manželky, Sex ve městě, Městečko Twin Peaks

V Liberci se chystá natáčení seriálu s Kylem MacLachlanem a Sofií Helin. Hledá se kompars  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.