Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Po letech příprav navštíví Liberec mezinárodně uznávný autor Petr Sís

Trvalo to několik let, nakonec se ale autorský večer a besedu s Petrem Sísem zorganizovat povedlo. Akce proběhne v úterý večer v Knihkupectví u Fryče. Petr Sís představí své nové projekty včetně mozaiky pro Art of Amnesty nebo dotisk knihy Ptačí sněm.

Autorský večer s besedou se koná v úterý 26. března, začne v 18 hodin. „Petr Sís představí své nové projekty, knihy, film, tapiserie a mozaiky pro Art for Amnesty a také dotisk knihy Ptačí sněm. Po akci bude následovat autogramiáda,” přiblížil knihkupec Martin Fryč.

Petr Sís

Mezinárodně uznávaný autor knih pro děti, ilustrátor, grafik a tvůrce animovaných filmů. Knih má na svém kontě pětadvacet. Je také autorem obřích tapisérií na letištích v Praze a Dublinu. V roce 1982 dostal povolení vycestovat do USA, kde už zůstal a kde žije dosud.

Autoři | Foto Taja Spassková, Material Times

Štítky Knihkupectví Fryč, Fryč, debata, autorský večer, Petr Sís, kniha, Liberec, USA, Praha, tapiserie, Dublin, mozaika, projekt

Po letech příprav navštíví Liberec mezinárodně uznávný autor Petr Sís  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.