Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Lemberk otvírá své brány a na radnici se bude tančit

Kam o víkendu: Za kulturou nebo na výlet? A co to spojit. Přes den můžete vyrazit třeba na Lemberk a večer si užít nějaký koncert.

Na radnici se bude tančit... Že na liberecké radnici sídlí jen úředníci? Přesvědčte se sami. Zítra tam potkáte mnoho tanečníků. Od 18 hodin si přijďte  užít otevřenou taneční lekci pro veřejnost. V krásném prostředí radnice tak můžete protančit střevíce a nasát jedinečnou atmosféru argentinského tanga. Od 19 pak proběhne zahájení milongy, argentinského lidového tance.

V klubu Bunkr zítra vystoupí kapela Alkehol v rámci svého live tour Sudová přitažlivost. Koncert začíná ve 20 hodin.

Horolezci, horolezkyně, horolezčata, ti všichni by neměli chybět v neděli odpoledne v Horolezeckém centru Šutr, kde proběhne beseda o Horobraní, celoroční turistické hře. Akce proběhne od 17 do 20 hodin.

Pohádku O pejskovi a kočičce zahrají v neděli od 16 hodin v knihkupectví Fryč Jana Ptáčková a Antonín Novotný.

Pokud byste rádi vyzkoušeli nějaký zajímavý tvůrčí workshop, máte příležitost. KultiVAR připravil na sobotu workshop Modrotisku a výroby razítek na textil. Akce bude probíhat od 9 do 16:30.

Do KultiVARu můžete ale zamířit i dnes od 18 hodin na Férovou debatu o manželství. Diskutovat můžete například s Adélou Horákovou z týmu Jsme fér.

Hodkovičtí mohou zamířit na Maškarní bál pořádaný SDH Záskalí. Bál začne zítra v 19 hodin. Maškarní ples se koná i na Rádle v kulturním domě, a to zítra od 20 hodin. K tanci a poslechu hraje So-NET NO. 2.

Do jablonecké Městské haly můžete dorazit na taneční tour Czech Dance Masters Insportline 2019. V neděli tak budete svědky více než sta soutěžních choreografií, kterých se zúčastní přes 3 000 tanečníků.

O víkendu se navíc poprvé po zimě veřejnosti zpřístupní Zámek Lemberk, který v sobotu zahájí turistickou sezonu.

Foto vyletnik.cz

Štítky kultura, kulturní přehled, tipy na víkend, Lemberk, radnice, koncert, Alkehol, Antonín Novotný

TIPY NA VÍKEND: Lemberk otvírá své brány a na radnici se bude tančit  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.