Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Knihovna láká na workshop pro handicapované výtvarníky i pohádku

V následujících dnech nabízí Krajská vědecká knihovna bohatý program. Můžete vyrazit na pohádku, nebo třeba zajímavý dokument festivalu Jeden svět.

Pobočka Krajské vědecké knihovny ve Vesci nabízí zítra Pohádku o ošklivém káčátku v rámci Augustýnkova pohádkového putování v lidských stopách. Kromě pohádky si děti mohou užít i malou výtvarnou dílničku pod vedením Jitky Novákové. Akce začíná v 17 hodin.

V sobotu můžete s dětmi zavítat na dopolední pohádku O drakovi, který kvetl. Pohádka od deseti hodin nabídne krásný jarní příběh o přírodě.

Příští pondělí se od 17 hodin koná workshop pro všechny nadané malíře a výtvarníky z řad osob s duševním onemocněním. Workshop pro handicapované výtvarníky a umělce nabídne jedinečnou příležitost, jak tento talent rozvést. Pomůcky budou zajištěny, na akci je ovšem nutné se zaregistrovat prostřednictvím e-mailu sanetrikova@kvkli.cz.

Pondělí nabídne také promítání dokumentu z festivalu Jeden svět, a to od 17:30. Tentokrát můžete zhlédnout příběh mnicha a malého chlapce, který se odehrává v Himalájích, s názvem Stát se tím, kým jsem byl.

Foto pixabay.com

Štítky kultura, knihovna, Krajská vědecká knihovna v Liberci, Liberec, pohádka, Jeden svět, festival, Jitka Nováková, Himálaj

Knihovna láká na workshop pro handicapované výtvarníky i pohádku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.