Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Studenti střední umělecké školy opět vystavují svá díla. Najdete tam fotografie, ale i řemeslné techniky.

Po dvou letech se opět vrací výstava prací studentů ze Střední umělecké školy v Liberci. Prostory Lidových sadů tak zaplnily práce studentů grafického designu a fotografie, které z velké části vznikaly v ateliérech a dílnách školy.

„Vodítkem pro výstavu studentské fotografie byla chuť vybrat a vystavit vlastní díla, která vznikala ve volném čase a jsou jakýmsi časosběrem vlastního portfolia. Společné pro výstavu je vlastní pohled studenta a jeho snaha zachytit věci a události kolem něj. Jak se to studentům povedlo můžete posoudit sami na naší výstavě,“ láká na výstavu Blanka Petruželová.

„Druhou částí výstavy je kolekce umělecké grafiky, jakožto živého rukodělného média, které se opírá na jedné straně o tradiční řemeslné techniky a na straně druhé spoluutváří moderní pojetí dnešního světa. Na výstavě se vám, divákům, otevírá výsledek dialogu mezi tiskovou formou a otiskem jak za sítotiskové dílny, tak i grafického ateliéru školy,“ dodává.

Výstava nese název „Svět mýma očima“ a bude dostupná do 30. června 2019.

Štítky výstava, studenti, Liberec, Lidové sady, umělecká škola

Studenti střední umělecké školy opět vystavují svá díla. Najdete tam fotografie, ale i řemeslné techniky.  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.