Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tip pro celou rodinu: Za vysvědčení sleva na knihy

Kam se s dětmi vydat po předání vysvědčení? Někdo jde na zmrzlinu, někdo do kina, někdo zase na oběd. A někdo může zajít do knihkupectví, knihy na prázdniny se budou hodit. Už pravidelně si za vysvědčení připravili slevy v knihkupectví Fryč v liberecké Pražské ulici.

„Odměnu si na konci školního roku zaslouží všichni, všichni měli po deset měsíců školního roku hodně starostí, úkolů a povinností,“ říká Martin Fryč z knihkupectví. 

Proto opět jako dárek za celoroční úsilí pořádá akci Sleva za vysvědčení.  Patnáct procent slevu dostane za jakékoliv aktuální vysvědčení, dvacet procent pak za vyznamenání a samé jedničky.


„Akce je nejoblíbenější mezi rodiči, žáky a žáčky prvního stupně základních škol (možná proto, že je tam nejvíc jedniček? Ale příležitost udělat si knížkou radost využívá i mnoho starších žáků a studentů středních škol,“ dodal Fryč.

V těchto dnech, především v pátek, kdy je nejvíce plno, je v knihkupectví zvlášť připravený tým kolegů, aby mohl poradit s prvním čtením nebo s novou oblíbenou fantasy knihou.

 

Autoři | Foto Knihkupectví Fryč

Štítky knihkupectví Fryč, vysvědčení, akce, sleva, škola, kniha

Tip pro celou rodinu: Za vysvědčení sleva na knihy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.