Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Již po jednadvacáté pomůžou zpěváci benefičním koncertem Noc s hvězdami na zámku Zahrádky

PR článek

Letos se interpreti opět sejdou první srpnovou sobotu na vyhořelém zámku Zahrádky v Libereckém kraji a budou finančním výtěžkem pomáhat této ohněm zničené historické památce.

Koncert se koná opět pod záštitou ministryně pro místní rozvoj Kláry Dostálové, rektora Univerzity Karlovy Prof. MUDr. Tomáše Zímy, radní Libereckého kraje Jitky Volfové a starosty obce Zahrádky Ladislava Chvojky.

Zpěváci se potkají už v útrobách zámku ve 14.00 hodin na zvukových zkouškách a poté od 18.00 hodin vypukne již tradičně oblíbený koncert, na kterém letos zazpívají například premiérově na legendární herec a zpěvák Jiří Štědroň, kterého si můžeme pamatovat z černobílé televizní pohádky Popelka. Svou premiéru si na zámku Zahrádky odbyde mladá muzikálová zpěvačka Natálie Grossová, která se na podzim objeví v muzikálu Čarodějka, muzikálový herec Petr Pecha, který se po prázdninách objeví v titulní roli muzikálu Tarzan, finalistka první řady Superstar Martina Balogová nebo pop-country zpěvačka a moderátorka Eva Borská.

Dorazí Harich i Březinová

Již potřetí se zde objeví mladý slovenský zpěvák Martin Harich, zpěvačka s metalovým hlasem Leona Šenková, nebo již ostřílená zpěvačka Marcela Březinová.

Zazpívá Vám také zpěvačka, která pravidelně zpívá v pořadu „Máme rádi Česko“ Markéta Zehrerová, úplný slovenský nováček na pop scéně André Tatarka nebo zpěvák Jan Vytásek. Již po osmnácté se ukáže zpívající skladatel Jarek Šimek nebo na této akci dvacátýmprvním rokem zpěvák a producent tohoto koncertu Martin France. Bez moderátorských matadorů se jmény Markéta Mayerová a Slávek Boura, si tento koncert už není snad možné ani představit. Večerní koncert kapel opět bude moderovat Vlasta Vébr.

Pro návštěvníky máme i letos opět připravené překvapení v podobě některého z umělců, kterého odtajníme samozřejmě až přímo na zámku Zahrádky. 

Na koncertu kapel od 21.00 se Vám představí kapely: LEWE, GATE 2017, HURVAJS a HAGRID.

Festival popové muziky

Tímto součtem se od 1. ročníku až k letošnímu dvacátému prvnímu ročníku vystřídalo cca přes 700 účinkujících, kdy všichni účinkující vystupovali bez nároku na honorář, pouze za cestovné.

Za celou tuto již letitou tradici si tento benefiční koncert získal jména a tradici nejenom v libereckém kraji, ale jeho jméno „Noc s hvězdami“ už v podstatě znají po celé republice. Takto se z tohoto projektu stal dle slov novinářů jediný pravidelný letní festival popové muziky.

Podmínkou pro účinkování interpretů na této akci je bezpodmínečně zpívání na živo a to buď na halfplayback nebo s muzikanty.

Foto Noc s hvězdami

Štítky noc s hvězdami, zahrádky, koncert, zámek, Liberecký kraj, hudební skupina, Martin Harich, Marcela Březinová, Klára Dostálová, Jitka Volfová, Jiří Štědroň, Univerzita Karlova, Natálie Grossová, historická památka

Již po jednadvacáté pomůžou zpěváci benefičním koncertem Noc s hvězdami na zámku Zahrádky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.