Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Po stopách pavoučího muže. Filmová prohlídka přiblíží natáčení Spidermana v Liberci

Byla to tehdy velká sláva. Do Liberce dorazil hollywoodský filmový štáb, který na měsíc zabral náměstí, aby tu natočil velkolepou scénu do nového filmu o Spidermanovi. Pokud vás zajímají podrobnosti, nenechte si ujít komentovanou prohlídku, která se snímku Spiderman: Far from home věnuje.

Letní blockbuster se promítá právě teď a lidé mohou sledovat akční scénu, která se natáčela na libereckém náměstí. Souboj Spidermana s ohnivým elementálem patří k vrcholu snímku.

Samotnému natáčení předcházely dlouhé přípravy, filmaři v Liberci strávili měsíc. Filmová kancelář Liberec proto uspořádá 28. srpna od 17 hodin speciální filmovou prohlídku, která vás vezme do zákulisí natáčení a provede vás zajímavostmi. Své rezervace směřujte na www.evstupenka.cz nebo si vstupenku rovnou zakupte v Městském informačním centru Liberec. Kapacita míst je omezena.

Autoři | Foto Liberec Film Office

Štítky spiderman, film, natáčení, Liberec, prohlídka, Spider-Man

Po stopách pavoučího muže. Filmová prohlídka přiblíží natáčení Spidermana v Liberci  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.