Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Rubeš, Mikulka, Podzimková v Liberci. Představí originální Honest Guide a Malého prince

Jak objevovat města jinak? Jak hledat pozoruhodná místa, kolem kterých neproudí davy? Jak nenaletět podvodníkům a jak o nich mluvit? A tak vznikl Honest Guide, který nejprve pomocí videí a teď i knižně originálně představuje Prahu a Česko. O knize už ve středu do Knihkupectví Fryč dorazí podebatovat její tvůrci.

Večer nad knihami Honest Guide – Praha a Malý princ pořádá Knihkupectví Fryč společně s nakladatelstvím Albatros Media. Vstupné je dobrovolné.

Janek Rubeš 

vlastním jménem Jan Rubeš je český reportér, dokumentarista, režisér, moderátor podle svých slov “kluk, který natáčí videa”. Proslavil se investigativními videi a reportážemi ve kterých odhaluje podvodníky či turistické pasti v Praze či dalších městech. 

Eliška Podzimková 

animátorka, ilustrátorka a fotografka 

K jejím zahraničním pracovním úspěchům patří video a dokreslené ilustrace pro světově známého kuchaře Jamieho Olivera (květen 2014) nebo ilustrace pro americký Vogue magazín (květen 2014). 

Honza (ne Jan) Mikulka 

se tvorbě videí věnoval ode dne, kdy v ruce udržel kameru. V rámci projektu Stream.cz byl spoluautorem desítek projektů, které dohromady měly desítky milionů zhlédnutí. Je autorem nejsledovanějšího průvodce pro turisty Honest Guide.

Autoři | Foto Jaroslav Tomášek

Štítky Janek Rubeš, Honest Guide, Fryč, Eliška Podzimková, Malý princ, Praha, Liberec, Česko, Albatros, James Oliver, kniha, Vogue

Rubeš, Mikulka, Podzimková v Liberci. Představí originální Honest Guide a Malého prince  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.