Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Na Podještědské divadelní slavnosti dorazí Rudolf Hrušínský nebo Jan Čenský

Podještědí se už příští víkend promění v centrum divadla. V Českém Dubu a Proseči pod Ještědem se v pátek a sobotu konají Podještědské divadelní slavnosti, diváci se mohou během dvou dnů těšit na celkem tři představení.

V pátek odstartují slavnosti v českodubské Besedě. „Diváky od devatenácti hodin pobaví komedie Jiřího Menzela Nebyla to pátá, byla to devátá s Janou Švandovou a Rudolfem Hrušínským,“ zve pořadatel akce Martin Müller.


Sobotní slavnosti se přesunou do Proseče pod Ještědem. Dopoledne v deset hodin vystoupí litvínovské Docela velké divadlo s pohádkovým muzikálem Ferda Mravenec a hned poté bude mít dětské publikum v rámci soutěžního jarmarku možnost získat zajímavé ceny. „Součástí jarmarku je výtvarný koutek i malování na obličej,“ dodal Müller. 

Večer v osmnáct hodin uzavře komedie Polib tetičku aneb nikdo není bez chyby s Janem Čenským v hlavní roli.

Autoři | Foto Docela velké divadlo

Štítky Podještědské divadelní slavnosti, vojan, divadlo, slavnost, Rudolf Hrušínský, Jan Čenský, Proseč pod Ještědem, Martin Müller, Český Dub, Jiří Menzel, Jana Švandová, Ferda Mravenec, představení

Na Podještědské divadelní slavnosti dorazí Rudolf Hrušínský nebo Jan Čenský  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.