Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Obyčejný večer pro neobyčejné lidi, takový bude další ples Českého červeného kříže

Mezi významné kulturní události se v průběhu let zařadil Benefiční ples Červeného kříže v Jablonci nad Nisou, který se tentokrát uskuteční v sobotu 2. listopadu 2019 od 20:00 hodin ve Velkém sále v Eurocentru Jablonec nad Nisou.

Na začátku listopadu se v Jablonci uskuteční již 7. Benefiční ples ČČK. „Výtěžek z plesu bude určen pro udržení činnosti Oblastního spolku ČČK v Jablonci nad Nisou,“ informovala Kateřina Havlová, ředitelka úřadu OS ČČK Jablonec nad Nisou. Činnost oblastního spolku je zaměřena na práci s dětmi (kroužky, soutěže, tábory, výuka první pomoci), dále na hledání nových a oceňování několikanásobných bezpříspěvkových dárců krve.

„Dále se zaměřujeme na výcvik našich členů, kteří jsou zařazeni jako součást integrovaného záchranného systému pro řešení mimořádných událostí (péče o evakuované, podpora zasahujících jednotek, účast na vyhledávání osob v terénu, apod.), realizujeme služby pro seniory (pohotovostní služba tísňové péče a senior doprava ČČK) a spoustu dalšího,“ komentovala Havlová.

Letošní výtěžek plesu bude určen zejména na podporu Kroužku mladého zdravotníka a Sociální a senior dopravy.

Přispět může opravdu kdokoli, možností je hned několik. Buď můžete darovat nějaké výrobky nebo produkty do večerního slosování nebo samozřejmě přímo na ples vyrazit. „Zájemci si mohou vybrat hned z několika druhů vstupenek. Vedle základní je možné přispět dárcovskou vstupenkou,“ dodala ředitelka Oblastního spolku v Jablonci.

Cena vstupenky je 220 korun, dárcovské pak za 1000 korun. Pro bezpříspěvkové dárce krve je vstupenka za 150 korun, stejně tak pro členy Humanitární jednotky. Pro držitele Zlatého kříže (za 80, 120 a 160 odběrů) a Daru života (za 250 odběrů) he vstup zdarma.

Tisková zpráva

Foto Jan Homolka

Štítky ples, ČČK, Český červený kříž, charita, benefice, Jablonec nad Nisou, Červený kříž, vstupenka

Obyčejný večer pro neobyčejné lidi, takový bude další ples Českého červeného kříže  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.