Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Casting MISS & MR. LOOK BELLA 2019 míří do Liberce

PR článek

Chceš se stát modelkou nebo modelem, reprezentovat Českou republiku na světových soutěžích, zažít život hvězd módního světa?

Neváhej a přijď na casting modelingové soutěže Miss & Mr. Look Bella 2019. V překrásných prostorech luxusního hotelu Pytloun Grand Hotel Imperial proběhne v době 16.-18. casting, který navazuje na sérii castingů, probíhajících během října ve městech po celé ČR. Šanci mají nejen dívky, ale také mladí muži. Tato soutěž totiž hledá nadějné modelky, ale také modely. Podmínky pro účast pro dívky je věk 15-25 let a výška minimálně 170 cm, mladí mužové by měli být vyšší než 180 cm ve věku 17-25 let. Během castingu uchazeči předvedou svoji chůzi, absolvují pohovor s porotou, focení s profesionálním fotografem a samozřejmostí je i promenáda v plavkách. 

Modelingová a produkční agentura Prestige Models, která soutěž již 16. rokem pořádá vlastní licenci na 5 světových soutěží, na které své vítěze posílá. Na konci srpna Mister Look Bella 2018 v thajském Bangkoku vyhrál světovou soutěž Altitude Men International! Navázal tak na úspěchy výherkyň Miss Look Bella, které z jihokorejského Soulu v v posledním roce dovezly tituly III. vicemiss World Beauty Queen a II. vicemiss SuperTalent of the World. 

Již nyní se budoucí Mister Look Bella může těšit na reprezentaci na úspěšné tradiční soutěži mužské krásy Manhunt International, kam odletí reprezentovat ČR v únoru 2020 na Filipíny.

Tak neváhejte, přijďte na casting a rozjeďte tak svoji kariéru v českém i světovém modelingu! 

Štítky Look Bella, casting, Liberec, modelky, soutěž, Česko, Queen, Filipíny, Bangkok, Soul

Casting MISS & MR. LOOK BELLA 2019 míří do Liberce  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.