Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Lucie Bílá vystoupí v Galerii Lázně. Výtěžek půjde maminkám s handicapovanými dětmi

Lucie Bílá vystoupí 5. listopadu v Oblastní galerii Liberec v rámci jedinečného charitativního koncertu pořádaného Nadací Preciosa. Celý výtěžek půjde na pomoc maminkám, které zůstaly samy s handicapovanými dětmi.

Pokud máte dobré srdce a navíc si chcete naživo poslechnout jedinečný hlas Lucie Bílé, nenechte si tuto událost určitě ujít. „Koncert je čistě charitativní nikoliv komerční záležitostí. Lucie vystupuje bez nároku na honorář a celý výtěžek ze vstupenek jde na veřejnou sbírku Anděl, konkrétně na pomoc rodinám – maminkám, které na péči o handicapované děti zůstaly samy,“ uvádí organizátoři.

Bližší info najdete na facebookové události.

Veškeré peníze tak budou rozděleny mezi tři rodiny, tři silné příběhy. Finance by měly pomoci, aby slečna Bára získala lehký elektrický vozík, Michal mohl mít speciální invalidní vozík s přídavným elektrickým pohonem pro usnadnění pohybu a Karolínka, která navzdory handicapu miluje sport, dostala vlastní tricykl.

Koncert navíc nabídne ještě jednu specialitu. „Pouze na této akci si můžete zakoupit vlastnoručně vyrobený křišťálový šperk od Lucie Bílé. Výtěžek z tohoto prodeje jde také na veřejnou sbírku,“ upozorňují pořadatelé. V recitálu zpěvačku doprovodí Petr Malásek.

Autoři | Foto Jan Homolka

Štítky Lucie Bílá, Galerie Lázně, Oblastní galerie Liberec, koncert, Nadace Preciosa, Oblastní galerie v Liberci, galerie, Petr Malásek

Lucie Bílá vystoupí v Galerii Lázně. Výtěžek půjde maminkám s handicapovanými dětmi  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.