Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Do pekla, do nebe a do Liberce míří Kabáti

Vydali novou desku, přitvrdili na zvuku a po osmi letech vyrazili na open air turné. Libereckému publiku zahraje nejoblíbenější česká kapela Kabát v úterý 16. června od 20 hodin u Home Credit Areny. Naposledy přilákala parta v čele s Pepou Vojtkem na fotbalové hřiště atletického stadionu ve Sport Parku Liberec na dvanáct tisíc fanoušků.

Letos s sebou přiváží výběr toho nejlepšího z dosavadní tvorby i čerstvé novinky z nedávno vydaného alba. Předkrm v podobě pohodového „jižanského rocku“ obstará od 19 hodin spřízněná kapela z Teplic Blue Rocket. A jak věrní fanoušci vědí, říznou muziku doprovodí našlápnutá světelná show a pyrotechnické efekty. „Nová deska se rychle „infiltruje“ mezi fanoušky, a s každým koncertem je vidět, že už nejen „Brousíme nože“ publikum slyšelo!“ chlubí se Kabáti na svém webu a těší se na liberecké publikum.

Nové album DO PEKLA / DO NEBE si můžete zakoupit a rovnou nechat od Kabátů podepsat den před koncertem. V pondělí 15. června od 15 hodin proběhne totiž autogramiáda skupiny v přízemní pasáži OC Forum. Během autogramiády budou v prodeji i vstupenky na úterní koncert. Ty dále zakoupíte v prodejní síti Colosseum, na prodejnách O2 i na místě od 15.30 hod. v den koncertu v ceně od 399 Kč. K dostání jsou vstupenky pouze na stání, ale k sezení můžete využít tribunu atletického stadionu. 

Vzhledem k očekávanému zájmu až 14 tisíc diváků pořadatelé radí včasný příchod do areálu, který bude divákům otevřený již od 17 hodin. „Do areálu se dostanete vchodem z Jeronýmovy ulice u Restaurace STADION. Pro majitele vstupenek STÁNÍ U PODIA bude vyhrazen vchod na atletický stadion od beachvolejbalového hřiště zadem kolem Svijanské arény. Libereckým fanouškům doporučuji využít k dopravě do areálu linek MHD a vyhnout se tak čekání při příjezdu autem,“ říká Lukáš Přinda, ředitel společnosti provozující areál Sport Parku Liberec. Přímo k areálu jezdí autobusový spoj č. 17, využít lze i tramvajové linky do zastávky Staré Pekárny a autobusy do zastávky Čechova.

Řidiči mířící na koncert autem se musí připravit na dopravní omezení v ulicích přilehlých k areálu. Ulice Jeronýmova a U Školy budou pro automobily kompletně uzavřeny. V ulicích 28. října a Doubská bude provoz pouze v jednom směru od společné kruhové křižovatky, druhý jízdní pruh bude vyhrazen pro parkování. Své vozidlo můžete až do naplnění kapacity odstavit i na centrálním parkovišti u multifunkční haly. Provoz na dotčených komunikacích budou řídit příslušníci Policie ČR a pracovníci pořadatele. 

Tisková zpráva

Štítky Liberec, Kabát, koncert, vstupenka, Josef Vojtek, Home Credit, Teplice, Lukáš Přinda, Colosseum, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do pekla, do nebe a do Liberce míří Kabáti  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.