Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hejnické slavnosti klepou na dveře. Neděle bude opět zadarmo

Přijďte si užít kouzelný víkend v Hejnicích. Opět po roce se uskuteční tradiční Hejnické slavnosti, které proběhnou 4. – 5. července. Připraven je bohatý kulturní program. Kromě hudebních vystoupení se můžete těšit na řemeslný jarmark, výpravný ohňostroj, stánkový prodej, koncerty v kostele, promítání filmů v kině a mnoho dalšího.

"Stejně jako v minulých letech se na venkovním krytém pódiu budou střídat různá hudební seskupení s různými žánry pro celou rodinu," řekl starosta Hejnic Jaroslav Demčák.

Sobotou vás provedou známé hudební skupiny a interpreti jako Marek Ztracený, ATMOmusic, Rybičky 48, Donaha, Michal Prokop, Michal Horák, Lenny a tento den zakončí "zpozakopcová" kapela VzHáčka.

V neděli má každý vstup zdarma. Vystoupí skupina Jelen, Petr Kolář, Dáda Patrasová, Bohemia Univerzal Dixieland, Circus Problem.

Tento malý hudební festival pod Jizerkami bude probíhat po oba dva dny v prostorách samotné akce na velké travnaté ploše před zahradou baziliky, také v sále místního kina a v přilehlé bazilice Navštívení Panny Marie.

Kompletní program a informace o vstupenkých naleznete zde.

Napsala Karolína Kopecká

Štítky Hejnické slavnosti, slavnost, Hejnice, kino, Marek Ztracený, Michal Prokop, kostel, Michal Horák, koncert, hudební vystoupení, Petr Kolář, Dagmar Patrasová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hejnické slavnosti klepou na dveře. Neděle bude opět zadarmo  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.