Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Poslední letošní M.K. Show je za dveřmi. Těšit se můžete na Davida Matáska nebo Karla Zimu

Poslední M.K. Show letošního roku je za dveřmi. Do vratislavických „desítek“ tentokrát dorazí herci David Matásek a Karel Zima se svou dcerou Agátou. Už jednadvacátý díl show startuje ve čtvrtek v 19:30. Vstupenky můžete kupovat v předprodeji za 100 korun nebo na místě za 150 korun.

Stejně jako všechny předchozí díly, tak i ten nadcházející bude mít charitativní podtext. Výtěžek bude tentokrát kolovat ke Karolínce Dvořáčkové. Kája se stala obětí dopravní autonehody, která pro ni měla fatální následky. Diagnoza není příznivá - trvalé poškození míchy.

Se získáním co nejvyšší částky tentokrát chtějí pomoci dva známí herci. David Matásek vystudoval pražskou konzervatoř, kterou absolvoval v roce 1984. Jeho prvním filmem byl v roce 1981 Jak svět přichází o básníky, kde si zahrál Kendyho, kamaráda hlavní postavy Štěpána Šafránka. Znám je též z televizních seriálů Redakce, Letiště a Přešlapy. Hrál také v kapele Orlík nebo působil v Národním divadle.

Čtyřiačtyřicetiletý Liberečák Karel Zima je hercem na volné noze. V poslední době se objevil ve filmech Signál nebo Czechmademan. K nepřehlédnutí byl také ve filmu Non plus ultras. Jeho zálibou a snem je ale přese všechno akční film a kaskadérské kousky. Za svou dosavadní kariéru si vyzkoušel již skok z jedoucího vlaku, plavání v osmistupňové Vltavě a bungee jumping.

Foto Jiří N. Jelínek

Štítky Karel Zima, David Matásek, film, vstupenka, Jak svět přichází o básníky, Národní divadlo v Praze, Orlík, Non plus ultras

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poslední letošní M.K. Show je za dveřmi. Těšit se můžete na Davida Matáska nebo Karla Zimu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.