Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Road Tour Martina Krause a Jakuba Děkana objede několik měst Libereckého a Ústeckého kraje

Oblíbili jste si tradiční MK Show ve vratislavických desítkách? Její moderátor Martin Kraus společně se zpěvákem Jakubem Děkanem teď míří za vámi se svou Road Show, která během následujících týdnů navštíví pět míst Libereckého a Ústeckého kraje.

„Road Show nás napadla tak, že moje a Kubova cesta se opět spojila, moderovali jsme spolu ples v Praze a prožili pár dní. Mojí manažerku Janu Labíkovou napadlo udělat takovou show ve dvou, s tím co děláme a tím to začalo,“ shrnul moderátor Martin Kraus.

Už následující úterý navštíví Road Show Semily, kde se Martin Kraus s Jakubem Děkanem představí v kině Jitřenka. O týden později zavítají do Zámeckého pivovaru Albrecht ve Frýdlantu (25. května), kulturního domu ve Všelibicích (26. května) a také do Fotbal parku Dymník v Rumburku (28. května). Celá tour pak skončí první červnový den v klubu Bedna v Liberci.

Liberečené nezůstanou ochuzeni ani o tradiční MK Show, která je naplánována na čtvrtek 19. května od 19:30. Hostem tentokrát budou členové kapely UDG Tomáš Vohradský a Tomáš "Jugi" Staněk. Vstupenky můžete kupovat už nyní v předprodeji na eVstupence za 100 korun nebo o 50 korun dráž na místě. Výtěžek bude věnován na podporu splnění přání onkologicky nnemocným dětem.

Hostem minulé MK Show byla Miss 2014 Gabriela Franková a stand-up komik Dominik Heřman Lev, který si účast velmi chválil. „Rozhovorů jsem poskytl již několik, ale hostem podobné talk show jsem byl poprvé. Základem je dobrá atmosféra již v zákulisí, už tam se pozná, jestli je mezi hosty a moderátorem správná chemie. A tady byla. Martin má velmi příjemnou povahu i polohu pro moderování a to je velmi důležité a svým způsobem i dar. Určitě Martinovi i jeho MK Show držím palce do budoucna a případné další pozvání bych jistě neodmítl, naopak bych se těšil,“ řekl.

Foto Radek Drbohlav

Štítky Martin Kraus, Jakub Děkan, Liberecký kraj, Ústecký kraj, Praha, Gabriela Franková, Albrecht, Semily, Frýdlant, Všelibice, Rumburk, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Road Tour Martina Krause a Jakuba Děkana objede několik měst Libereckého a Ústeckého kraje  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.