Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

M.K Show slaví třetí narozeniny! Buďte u toho a dorazte do vratislavických "desítek"

Zábavná a charitativní talk show M.K. Show slaví třetí narozeniny. Buďte u toho i vy a dorazte ve čtvrtek 26. ledna do vratislavických „desítek“, kam si tentokrát pozval moderátor Martin Kraus choreografa a tanečníka J.K. Sancheze a kontroverzního youtubera Mikaela Oganesjana známého pod přezdívkou Mike Je Pán.

Právě Mike Je Pán se dostal do povědomí veřejnosti natáčením videí, na kterých záměrně páchá dopravní přestupky a následně při jejich řešení zasahující policisty nebo strážníky provokuje různými obstrukcemi a rádoby vtipnými, někdy i urážlivými a arogantními komentáři. Videa umísťuje na YouTube jako formu reklamní kampaně na svůj web PojištěníNaPokuty.cz, který lidi pojišťuje pro případ spáchání dopravního přestupku.

Hostem z úplně jiné branže je J.K. Sanchez, kterého si pozval Martin Kraus už do své listopadové M.K. Show v Praze. Rodák z České Lípy stojí za velkými projekty jako Hlas Československa, Superstar a Miss CZ. Momentálně se mu začíná dařit v herecké kariéře.

Narozeninová M.K Show startuje už tento čtvrtek v 19:30. Poslední volné vstupenky můžete kupovat v předprodeji na portále eVstupenka nebo v den akce na místě v kulturním centru 101010 ve Vratislavicích nad Nisou.

Foto Lukáš Kvapil

Štítky Martin Kraus, narozeniny, YouTube, Praha, Hlas Česko Slovenska, Česko Slovenská SuperStar, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

M.K Show slaví třetí narozeniny! Buďte u toho a dorazte do vratislavických "desítek"  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.