Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Třináctá komnata Matěje Halíře spatřila světlo světa

Nadějný liberecký zpěvák Matěj Halíř vypustil do světa svůj první hudební počin, který doplnil také o oficiální klip. Písničku pojmenovanou Třináctá komnata složil společně se svým manažerem a přesto, že od oficiální premiéry na Youtube uplynulo jen pár desítek hodin, přijímá osmnáctiletý zpěvák převážně pozitivní reakce. Na duetu se společně s ním podílela Anna Julie Slováčková, kterou většina z vás zná z pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

„Písnička neměla být původně duetem, ale nakonec jsme tomu trošku přizpůsobili text, oslovili Aničku a klaplo to,“ říká mladý zpěvák. Podle svých slov text vystihuje přesně jeho životní příběh. „Celý text je jedno velké přiznání,“ dodal. Jak sám přiznává, když písničku poprvé zazpíval své přítelkyni, rozbrečela se. „I podle ní text dokonale vystihuje naše pocity,“ shrnul Halíř.

Debutový song je pro Matěje Halíře ještě cennější díky spolupráci s Annou Julií Slováčkovou, která v textu přebrala roli jeho přítelkyně. „Anička je skvělá zpěvačka a spolupráci s ní se nedá nic vytknout. S nabídkou duetu jsem ji oslovil koncem loňského roku, přijala a bylo hotovo. Sama po nahrání songu ve studiu uznala, že je to vážně dobré,“ doplnil Matěj Halíř.

Natáčení klipu si vzala na starost KDM Production. Záběry vznikaly v krytu pod vlakovým nádražím v Liberci a také v opuštěných prostorách poblíž nástupišť. „Natáčení jsem si užíval i přesto, že se teploty pohybovaly kolem bodu mrazu a většinu dne jsem musel vydržet jen v tričku,“ vzpomněl zpěvák. Premiéra klipu proběhla na Youtube v neděli ve 20:00.

Nadějný hudebník v současnosti studuje třetí ročník na pražské konzervatoři. Kromě zpěvu si také rád zahraje na saxofon. I přes útlý věk už nyní plánuje další nahrávání ve studiu. „Doufám, že se budeme moci už brzy pochlubit dalším kouskem z naší dílny. Přesto, že fungujeme jako kapela zatím jen pár měsíců, máme už nyní šest hotových songů,“ uzavřel Matěj Halíř.

Foto Petr Němec

Štítky Anna Slováčková, YouTube, Tvoje tvář má známý hlas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Třináctá komnata Matěje Halíře spatřila světlo světa  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.