Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Benátská noc: Na Sabaton a Nightwish za necelou tisícovku

Pořadatelé jednadvacátého ročníku festivalu Benátská noc uvolňují do prodeje speciální dvoudenní vstupenky na páteční a sobotní program. Jejich cena je stanovena na 990 korun. Permanentka na všechny dny pak vyjde na 1313 korun.

 

„Pořadatelé tak na četné dotazy vycházejí vstříc příznivcům kapel  Sabaton a Nightwish,“ popsala mluvčí festivalu Johana Turnerová.

Festival startuje 25. července. Pouze pro Benátskou noc je připraveno jediné letošní open air vystoupení Mira Žbirky spolu s Moravskou filharmonií Olomouc. V pátek zahrají finští Sunrise Avenue, švédští Sabaton a zástupci současné české populární hudby Monkey Business, Wohnout, Pipes and Pints, Charlie Straight a další.

Na sobotu je naplánován koncert Nightwish s aktuální zpěvačkou Floor Jansen, z Británie přivezou ten nejlepší pop James, z našich pak David Koller, Aneta Langerová, Marta Kubišová. Festival v neděli uzavřou Pražský výběr, Xindl X či Žlutý pes.

Štítky benátská, noc, festival, Benátská noc, Sabaton, Miroslav Žbirka, Moravská filharmonie Olomouc, Monkey Business, Floor Jansen, David Koller, Aneta Langerová, Marta Kubišová, Xindl X

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Benátská noc: Na Sabaton a Nightwish za necelou tisícovku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.