Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Benátská noc se blíží. Hvězdami jsou Nightwish

David Koller, Katka Knechtová, Pražský výběr, Monkey Business… A tak by se dalo pokračovat ještě dlouho, než bychom poskládali dohromady seznam muzikantů, kteří zahrají na hudebním festivalu Benátská noc 2013. Jeho 21. ročník se letos podruhé odehraje v areálu ve Vesci v termínu od 26. do 28. července.

Největšími hvězdami fesťáku ale budou tentokrát hosté ze vzdálenějších koutů zeměkoule. Přijedou Nightwish. „Už je to potvrzeno! Anoncované vystoupení legendárních Nightwish v sobotu večer (27. července) bude naprosto unikátní. Nejen proto, že u nás poprvé vystoupí se zpěvačkou Floor Jansen, ale také proto, že půjde o dvouhodinový koncertní set domluvený speciálně pro festival Benátská noc,“ hlásí zástupkyně pořadatelů Johana Turnerová.

Navíc půjde o naprosto unikátní vystoupení. V následujících nejméně dvou letech totiž Nightwish neplánují v Česku žádné jiné vystoupení a navíc je fanoušci na Benátské uvidí v naprosto ojedinělé sestavě.

Také další host bude unikátní. Britská kapela James si přijede vůbec poprvé zahrát do Čech také na festival Benátská noc. Jejich proslulé hity "Come Home", "Sit Down" nebo "She's a Star", které roztančily celý doslova celý svět, dostanou do nálady jistě i publikum pod Ještědem. 

Na festivalu Benátská noc se těšíme také na koncerty Mira Žbirky s Moravskou filharmonií Olomouc, švédské Sabaton, Sunrise Avenue, Xindla X, Martu Kubišovou, UDG, Tleskače, Charlie Straight, Wohnout, Skyline, Dogu, Anetu Langerovou, Radůzu, Walda Gang a další,“ vyjmenovává Johana Turnerová další interprety.

Permanentku na celý program festivalu včetně čtvrtečního vystoupení Mira Žbirky a dalších hostů festivalu pořídíte za 1190,- CZK v sítiTicketportal a Ticket-art pouze do 31. května. Od 1. 6. se vstupné o 100,-Kč navýší.

 

 

Štítky Benátská noc, festival, Katarína Knechtová, David Koller, Monkey Business, Floor Jansen, Miroslav Žbirka, Česko, hudební festival, Xindl X, Aneta Langerová, Sabaton

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Benátská noc se blíží. Hvězdami jsou Nightwish  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.