Počasí dnes4 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Benefiční party podpoří Šanci zvířatům

Akce na podporu občanského sdružení Šance zvířatům se koná v pátek v libereckém klubu Golf. Na benefici zahraje třeba Madafaka, bude grilovačka pro masožrouty i vegetariány, tombola a po koncertech také diskotéka.

 

Šance zvířatům je sdružení, které se věnuje poskytování dočasných útočišť pro psy, kočky a i jiná společenská zvířata, která by jinak skončila v kotcích útulků. Zvířata tak žijí doma u členů sdružení a dalších dobrovolníků. „Psi nebo kočky, pokud jsou odebíráni z rodiny, nejsou stresováni prostředím útulku, ale najde se jim vhodná dočasná péče v domácím prostředí,“ řekl za sdružení David Fejgl.

Podle něj je tento postup je především v případech týraných či zanedbávaných zvířat, která jsou nesocializovaná a potřebují trpělivý a laskavý přístup. Mají především možnost zvyknout si na chod domácnosti nebo ruch města. „Do adopce tedy zvířata odcházejí plně socializovaná, s hygienickými návyky, a samozřejmě proočkovaná, a pokud je to možné, i kastrovaná, aby se zabránilo nežádou-címu množení,“ dodal.

Benefice na podporu sdružení startuje v pátek v libereckém klubu Golf naproti Severočeskému mu-zeu. „Akce odstartuje již v podvečer grilovačkou s nabídkou jak pro masožrouty, tak i pro vegetariány. Později vystoupí liberecké kapely DooWhenBlade, Madafaka či rockoví Exil51. Poté párty bude pokračovat tanečněji a to nonkonformní diskotékou Duck The Mainstream a DJ setem Stealth Reality,“ zve Fejgl.

Navíc se návštěvníci dočkají fireshow či nadupané benefit tomboly s parádními cenami. „Vstupné je dobrovolné, výběr hudby i doprovodného programu nemalý a hlavně to vše je pro dobrou věc,“ uzavřel.

Autoři

Štítky benefice, golf, šance

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Benefiční party podpoří Šanci zvířatům  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.