Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Cirk La Putyka dorazí v červnu poprvé také do Liberce

Originální divadelní soubor La Putyka, věnující se žánru nový cirkus, dorazí poprvé do Liberce. V pátek 5. června předvede v Home Credit Aréně strhující představení Slapstick Sonata. K dispozici je pouze tisíc vstupenek, takže pokud chcete La Putyku vidět, neváhejte.

„Když jsme viděli produkci Cirk La Putyka poprvé, tak v nás vystoupení zanechalo nezapomenutelný zážitek. Proto jsme se rozhodli přivést žánr nového cirkusu poprvé do Liberce a ukázat místnímu publiku jinou formu novodobého divadla. Jsme rádi, že soubor naše pozvání přijal. Věříme, že lidé využijí příležitosti umělce vidět a nenechají si představení ujít,“ říká organizátor akce Ondřej Salanský ze společnosti Timebreak.

Hra Slapstick Sonata je beze slov a zaujme tak neotřelým spojením vrcholové akrobacie, Mozartových sonát a komedií éry německého filmu. Hosté se mohou těšit na dech beroucí vzdušnou akrobacii, pády, tanec, živou hudbu a teatrální prvky.

Liberecká aréna bude pro představení speciálně upravená. Do hlediště se ale díky tomu vejde pouze tisíc diváků. Vstupenky jsou v prodeji již nyní v síti Ticketpro.

Autoři

Štítky Liberec, představení, Cirk La Putyka, Home Credit, vstupenka, divadelní soubor, nový cirkus, divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cirk La Putyka dorazí v červnu poprvé také do Liberce  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.