Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Country kapela Sešlost zahraje na Mikulášské zábavě

Country kapela Sešlost Liberec hraje v sobotu 7. prosince od 20 hodin na Mikulášské country zábavě opět po čase v Pivovarské hospodě Konrad (před vstupem do pivovaru). Kdysi tento kulturní stánek otevírala, a i když tehdy mrzlo, až praštělo, sál a přilehlý bar se zaplnil příznivců country, folk a trampské hudby.

Multiinstrumentalista Jiří Kutík a ostatní členové skupiny - Robert Blahout - sólová kytara a zpěv,  Pavel Pirkl - kytara a zpěv, Pavel Šubrt - basová kytara a zpěv, Dušan Kodym - bicí, Jana Rejmanová -  zpěv, a Jaroslav Handlíř, banjo, dobro a zpěv, se těší, že tomu bude i nastávající sobotu – ne tedy, že bude mrznout, ale že milovníci dobré hudby dorazí  ve vysokém počtu.

„Sešlost bude hrát i písničky na přání zejména andělům, čertům a Mikulášům,“ zve country kapela Sešlost.

Připomeňme, že skupina umí zahrát více než 150 písní od nejznámějších českých trampských, folkových a dalších interpretů a skupin, včetně Wabi i Miky Ryvolů, Michala Tučného, bratří Nedvědů, Greenhorns, Rangers, Evy Olmerové, Pavla Bobka, Waldemara Matušky či Věry Martinové. Ovace v Pivovarské hospodě Sešlost sklidila i při skladbách pro trampské pamětníky, včetně Rikatáda, Jesse Jamese a dalších.

Napsal Jiří Langer

Štítky hudební skupina, zábava, kytara, Liberec, hospoda, Jaroslav Handlíř, pivovar, Michal Tučný, Waldemar Matuška, Pavel Bobek, Jiří Langer, Eva Olmerová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Country kapela Sešlost zahraje na Mikulášské zábavě  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.