Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Ocenění libereckého operního sboru. Vyráží na evropské turné

Tohle v českých zeměpisných délkách nebývá obvyklé. Liberecká opera získala velké ocenění a s italskou operou byla přizvána na evropské turné. S představením La traviata skladatele Giussepe Verdiho se představí na prestižních evropských scénách.

Tento týden se liberečtí operní herci představí s dvěma reprízami ve švýcarském Schaffhausenu a poté ve francouzském Strasbourgu. Jako Jako Violettu Valéry budou moci diváci zhlédnout libereckou operní pěvkyni Lívii Obručník Vénosovou a sopranistku Marii Fajtovou, jako Alfreda Germonta skvostného Aleše Brisceina a Ondřeje Koplíka a jako Giorgia Germonta Anatolije Orla.

Operu režíroval ředitel divadla Martin Otava, jako dirigent se klasicky přestaví Martin Doubravský. La traviatu předvedou herci i v Liberci. V Šaldově divadle se bude hrát 30.listopadu.

Autoři

Štítky la, traviata, opera, turné, Aleš Briscein, Martin Otava, představení, Divadlo F. X. Šaldy, Štrasburk, Schaffhausen, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ocenění libereckého operního sboru. Vyráží na evropské turné  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.