Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Podzimní Singltrek Fest nadchnul nejen cyklisty

Okolo tisícovky lidí přilákal o víkendu do Nového Města pod Smrkem podzimní Singltrek Fest. Na stezky se vydali nejenom zkušení terénní cyklisté, ale i turisté a rodiny s dětmi. Právě děti nejvíce lákala Škola pumptreku, kdy se pod vedením Tomáše Kvasničky učily zvládat jízdu v boulích i prudkých zatáčkách.

„Vždycky jsem si myslela, že Singltrek je jenom pro profíky, až dneska jsme se odhodlali vyrazit, a modrý okruh jsme si skvěle užili i se synem. Jsem překvapená, jak zábavná může cyklistika uprostřed lesa být,“ pochvalovala si Eva Skuhravá z Liberce.

Všichni návštěvníci měli také možnost zdarma testovat špičková terénní kola AGang, seznámit se s prací a vybavením Vodních záchranářů Liberec či zjistit, proč je skutečně dobré nosit přilbu.  Zaslouženou večerní odměnou všem bajkerům  byl večerní koncert kapel Peloton, Děti deště a Lyssa.

Podzim je nejkrásnější roční období pro jízdu na Singltreku. Singltrek Centrum má i v září otevřeno denně, vždy od 9 hodin ráno. Vstup na stezky je zdarma.

Napsala Lenka Vrátná

Štítky singltrek, cyklista, Tomáš Kvasnička, Nové Město pod Smrkem, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podzimní Singltrek Fest nadchnul nejen cyklisty  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.