Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Rudoarmějci do Liberce nepřijedou. Českou tour zrušili

Kdo se těšil na listopadový koncert Rudoarmějců v Liberci, má smůlu. Pořadatelé velmi nenápadně zrušili tour, která měla během měsíce navštívit devět českých měst. Do Liberce měli Rudoarmějci zamířit hned na začátku „šňůry,“ 18. listopadu. Důvod odvolání tour mají pořadatelé oznámit tento týden.

Na koncert, jehož hostem měla být Helena Vondráčková, se před zrušením začaly prodávat vstupenky. O vrácení peněz požádejte prodejce, kterým je v tomto případě Ticketportal a Sazka ticket.

Pěvecký sbor Rudoarmějci byl založen v roce 1939 a prošel všemi hrůzami Velké vlastenecké války. Tento sbor však po válce nezanikl, nýbrž se profesionalizoval a svými vystoupeními po celém světě si začal budovat mezinárodní proslulost. Od roku 1974 vede soubor generalmajor Viktor Eliseev. V současné době má toto těleso tři sta padesát členů a zahrnuje nejen pěvecký sbor se svými sólisty, ale také balet, orchestr, dirigenty, choreografy a příslušníky dalších uměleckých profesí. Rudoarmějci mají vlastní uměleckou školu v centru Moskvy, kam přijímají nejtalentovanější děti a vzdělávají je již od čtyř let.

Štítky Liberec, koncert, Helena Vondráčková, východní fronta druhé světové války, Viktor Yeliseyev, Sazka, Ticketportal SK, Moskva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rudoarmějci do Liberce nepřijedou. Českou tour zrušili  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.