Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

ČSSD odstartovala kampaň před komunálními volbami

Liberecká ČSSD koncem prázdnin odstartovala kampaň před podzimními volbami. Strana vstupuje do voleb s mottem: „Měníme Liberec k lepšímu.“ O hlasy chce bojovat s kandidátkou, která čítá řadu nových jmen. Lídrem do komunálních voleb zůstává primátorka Martina Rosenbergová.

„Když se ohlédnu zpětně na končící volební období, myslím si, že jsme si vedli dobře. Město nezbankrotovalo, jak nám bylo prorokováno, ale naopak se nám daří město oddlužovat. Zachovali jsme rozsah služeb, které zkvalitňují a zjednodušují život ve městě a posunuli jsme Liberec o kus dopředu,“ říká současná primátorka a jednička na kandidátce sociálnědemokratické strany v letošních volbách.

Volební program, s jakým ČSSD do klání vstupuje, se může zdát proti jiným politickým stranám stručnější. „My však považujeme spoustu kroků, které ostatní strany vyzdvihují, za samozřejmost a v našem volebním programu poukazujeme na oblasti, u kterých jsme se přesvědčili za toto volební období, že je na nich nutno zapracovat a jsou našimi prioritami. Je komplexní a zahrnuje všechny aspekty, které ovlivňují život obyvatel Liberce,“ vysvětluje Martina Rosenbergová.

Přiblížit program a cíle kandidátů lidem chce ČSSD při setkávání s občany v jednotlivých čtvrtích města pod Ještědem. Program a kandidátku najdete zde.

Koho budete volit v komunálních volbách 2014 v Liberci?

Celkem hlasovalo2225 čtenářů

Štítky ČSSD, volby, Liberec, Martina Rosenbergová, komunální volby

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ČSSD odstartovala kampaň před komunálními volbami  |  Politika  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.