Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Libereckou nemocnici povede opět Luděk Nečesaný

Novým ředitelem Krajské nemocnice Liberec se stal Luděk Nečesaný. Jeho jmenování musí potvrdit už jen představenstvo nemocnice. Hodnotící komise výběrového řízení mu udělila nejvyšší hodnocení. Vzhledem k jasnému výsledku hlasování se komise rozhodla ukončit výběrové řízení a nepokračovat v druhém kole.

Nečesaný není v liberecké nemocnici žádným nováčkem. Jako generální ředitel působil v Liberci od roku 2007 do konce roku 2010.

Nového ředitele má po dnešku i českolipská nemocnice. Podobně jako v Liberci, tak i tam, z výběrového řízení vzešel jasný vítěz. Nejvyšší hodnocení získal Jaroslav Kratochvíl.

Zvolením nových generálních ředitelů vrcholí změny, které v začaly po loňských krajských volbách.  „Očekávám, že oba generální ředitelé zásadně vylepší výsledky hospodaření a obě krajská zdravotnická zařízení budou široce a významně spolupracovat,“ řekl hejtman Martin Půta.

Štítky Liberec, nemocnice, nečesaný, Krajská nemocnice Liberec, Luděk Nečesaný, výběrové řízení, generální ředitel, Jaroslav Kratochvíl, Martin Půta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libereckou nemocnici povede opět Luděk Nečesaný  |  Politika  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.