Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Předseda vlády a sociálních demokratů navštívil Liberec

Desítky lidí se sešly v pátek na Soukenném náměstí v Liberci, aby si popovídaly se současným premiérem a předsedou ČSSD Bohuslavem Sobotkou. Dotazy, na které odpovídal, se týkaly zejména nezaměstnanosti, valorizace důchodů nebo sociálního bydlení.

„Do Liberce jsem přijel, abych podpořil liberecké kandidáty v komunálních volbách. Zároveň bych chtěl poděkovat primátorce za to, že se jí podařilo vylepšit obraz Liberce. Nežiji tady, pozoruji situaci z venku. Liberec už není vnímán jako město kauz a skandálů. V posledních letech se také uklidnila situace na radnici,“ uvedl Bohuslav Sobotka.

Při setkání s Liberečany nechybělo ani rozdávání tradičních oranžových růží. Sobotkovu návštěvu přivítala i kandidátka na primátorku Liberce a současná primátorka Martina Rosenbergová. „Návštěvu našeho předsedy v předvolebním čase vítám. Naše místní pojetí kampaně v duchu, že již čtyři roky měníme Liberec k lepšímu, zcela koresponduje s celostátní myšlenkou Měníme zemi k lepšímu, jejíž je premiér tváří,“ uvedla Rosenbergová.

Premiér se v rámci své návštěvy Liberce také zúčastnil oslav 95. výročí plynové služby a chemického vojska a navštívil jednoho z největších zaměstnavatelů v Liberci, společnost Magna Exteriors & Interiors.

PR text

Štítky Liberec, Bohuslav Sobotka, ČSSD, návštěva, Martina Rosenbergová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Předseda vlády a sociálních demokratů navštívil Liberec  |  Politika  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.