Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Václav Podzimek odpovídal na vaše otázky

Před blížícími se volbami do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Liberecká Drbna připravila online chat s kandidátem ODS v Libereckém kraji Václavem Podzimkem, který bude na vaše dotazy odpovídat už ve čtvrtek 23. října od 10:00. Zeptejte se na to, co vás zajímá.


Václav Podzimek se narodil 13.6.1970 ve Varnsdorfu, od roku však 1983 bydlí v Liberci. Je absolventem Gymnázia FX Šaldy v Liberci a Fakulty mezinárodních vztahů na VŠE v Praze. V současnosti se živí jako auditor a daňový poradce. V roce 1993 založil v Liberci účetnickou, auditorskou a poradenskou firmu PODZIMEK A ŠUMA, která se později přejmenovala na VGD a stala se jednou z nejvýznačnějších firem v oboru v ČR. Firmu opustil v roce 2010 aby se mohl věnovat svému dlouholetému koníčku, kterým je investování na kapitálových trzích. Do ODS vstoupil v roce 1992, na jaře 2013 byl zvolen místopředsedou místního sdružení ODS v Liberci. Od léta 2013 je členem Finančního výboru Zastupitelstva města Liberce. Je ženatý, má dvě děti.

Otázky můžete do předvolebního ONLINE chatu vkládat zde

Štítky Liberec, politika, Václav Podzimek, ODS, Česko, Poslanecká sněmovna ČR, Liberecký kraj, Praha, Varnsdorf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Václav Podzimek odpovídal na vaše otázky  |  Politika  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.