Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nedaleko Kristýny hořelo osobní auto

V šetření zůstává příčina včerejšího požáru automobilu, který zaměstnal liberecké profesionální a hrádecké dobrovolné hasiče. Auto začalo ve večerních hodinách hořet na příjezdové silnici k areálu Kristýna v Hrádku nad Nisou. Celá událost se naštěstí obešla bez zranění.

„V době příjezdu hrádecké jednotky bylo auto zasaženo plně rozvinutým požárem. Hasiči nasadili na lokalizaci a likvidaci požáru jeden útočný proud. Pro zlepšení hasebních účinků použili pěnidlo jako smáčedlo a pro vlastní ochranu dýchací techniku,“ shrnul velitel hrádeckých hasič Jaromír Mottl.

Situaci hasičům komplikoval fakt, že byl automobil uzpůsoben provozu na stlačený zemní plyn. „Z důvodu možného úniku plynu byla uzavřena nádrž na toto palivo. Jelikož nebyly zjištěny další ohniska, bylo místo zásahu předáno policii a jednotka se vrátila zpět na základnu,“ dodal. Škoda a příčina požáru je dále v šetření.

Foto Hasiči Hrádek nad Nisou

Štítky požár, Hrádek nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nedaleko Kristýny hořelo osobní auto  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.