Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Podobný obchod na severu Čech budete hledat jen těžko. Yakuza svými tématy budí respekt i pohoršení

PR článek

Co si představíte, když se řekne Yakuza? Většina z vás nejspíš japonskou mafii. Čím dál více Liberečanů ale pod tímto názvem hledá stylové oblečení německé značky, která našla nyní domovinu také pod Ještědem. Jediný obchod značky Yakuza 893 na severu Čech najdete od loňského listopadu v Pražské ulici v Liberci.

„Yakuza 893 není jen oblečení, je to životní styl. Na rozdíl od jiných značek má příběh a budí respekt z odlišnosti. Našimi klienty jsou lidé milující tetování, bojové sporty, fitness, motorsport, chtějí být jednoduše středem pozornosti. Není a nikdy to nebude masovka,“ říká majitel libereckého obchodu Jaroslav Paučír. Ten sám je nadšencem do značky a věčným inovátorem.

Design potisku oblečení Yakuza 893 vychází z původní malby kreseb majitelů, kteří zasvěcují svůj život této značce. Obraz Yakuza ztělesňuje muže tak, jakými chtějí a občas i musí být. Témata jsou taková, že někoho mohou pohoršit a pobouřit, ale to je právě Yakuza, o tom ona je, poutat na sebe pozornost svou agresivní jedinečností.

V designovém Shopu Yakuza Liberec můžete vybírat z širokého sortimentu, dominantou jsou oblíbená pánská trika vynikající svým výjimečným potiskem na zádech. Dámské legíny, které nedají spát žádnému chlapovi, když v nich uvidí vaši vypracovanou prdelku. Dále Yakuza 893 nabízí tílka, mikiny, bundy, letní šaty, sukně, jeans, cargo maskáče, šátky, čepice, opasky. Sortiment stále rozšiřuje, každý týden jsou v nabídce nové věci.

Samotný majitel původně neplánoval otevření kamenného obchodu, myšlenka se zrodila až koncem loňského roku „Původně jsem chtěl mít jen e-shop s tím, že by si zákazníci vyzvedávali věci na některých dohodnutých místech, třeba v barber shopech. Z toho ale nakonec sešlo a začal jsem hledat prostory pro obchod,“ doplnil Jaroslav Paučír. Nakonec objevil úžasný objekt s nádherným venkovním obložením, které je památkově chráněné v Pražské, nejrušnější ulici v centru Liberce.

Obchod má úspěšně téměř půl rok fungování za sebou a zákazníků stále přibývá. Yakuza 893 v Pražské ulici má otevřeno každý pracovní den od 9:00 do 18:00, v sobotu do 13:00 a v neděli zavřeno. To nejzajímavější ze sortimentu najdete také na www.yakuza893.cz.

Minirozhovor s Jaroslavem Paučírem

Je Yakuza Shop Liberec opravdu jen pro potetované? Svalnaté? Mladé lidi?

Spousta lidí stojí před obchodem, obdivuje oblečení na figurínách, ale váhá vejít dovnitř (zřejmě obchod působí zvenku nějakým zvláštním dojmem), když pak ale vejdou, s úžasem se diví, jaké kousky Yakuza nabízí, no a samozřejmě si ji oblíbí, Yakuza vždy zaujme svou výstředností. Tím chci říct, ať lidé nesoudí podle vzhledu obchodu zvenčí, právě oni se pak velice často s Yakuzou ztotožní...

Existuje nějaký věrnostní program pro zákazníky?

Lidé, kteří ke mně chodí pravidelně, mají VIP karty s 10% slevou a jednou za 2 měsíce 20%....dále mám 10% poukazy na další nákup. Nyní také rozjíždíme spolupráci s Barber Shopem Classic man se slevou na stříhání, když v Yakuza Shop Liberec člověk nakoupí.

Co plánujete do budoucna?

V nejbližší době zde bude tetovací studio, které budu pronajímat tatérům, prostě forma hostingu. Tatér přijede například na 2-3 dny, dá o sobě vědět a už zde bude mít objednané lidi. Tater půjde vidět v akci, mezi salonem a prodejnou oblečení jsou francouzská okna. Místnost je už připravena, je v provedení luxusního barokního stylu, už jen koupit lehátko a vyřešit byrokracii. Dále se nyní pracuje na novém e-shopu, kde chci s jedním schopným člověkem z Prahy zaujmout trh celé ČR, máme vysoký cíl, mít výhradní zastoupení značky Yakuza pro Českou republiku.

Na závěr, jste v životě spokojený?

Ano, jsem šťastný, mám oba rodiče a sestru, přítelkyni, která mě podporuje, nejdůležitější je, že jsme všichni zdraví. To, že člověk dělá, co ho v životě naplňuje, to zdraví podle mě umocňuje, když jsme psychicky v pohodě, lépe nám to myslí, dokážeme plánovat, plnit si své sny. Nejde ale vše jednoduše, jak se zdá, mám ještě jednu práci v Německu, kam jezdím 4x v týdnu, když jsem pak v obchodu, užívám si to, poznávám zde velice zajímavé lidi, vymýšlím co zlepšit, zdokonaluji sám sebe. Miluji tu práci, nepotřebuji volno, nepotřebuji odpočinek, dovolenou, nabírám sílu v Yakuze...Dělám to srdcem, nepotřebuji být milionář, peníze jsou důležité v životě, ale mně jde o to, ráno vstát s nábojem a těšit se, co zase zažiju nového a koho poznám....Přeji všem, aby byli silní, vytrvalí, dali na svůj pocit, ale aby také naslouchali druhým, ne vždy je ten váš názor ten nejlepší, mějte pokoru k ostatním, usmívejte se.

Štítky Jakuza, obchod, Česko, oblečení, Liberec, Ještěd, Německo, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podobný obchod na severu Čech budete hledat jen těžko. Yakuza svými tématy budí respekt i pohoršení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.